1. KINTO Share
 2. Delebiler
 3. Modeller
 4. KINTO Camp

Tag på roadtrip med KINTO Camp

Har du eventyr i blodet?  

Book en delebil med tagtelt og kør ud i verden

Oplev Danmark eller kør til udlandet og slå dig ned, hvor du vil. Med vores delebiler med fastmonteret telt på toppen får du den ultimative frihed og en helt unik oplevelse. Parker for eksempel delebilen ved havet og vågn op til en storslået havudsigt fra teltet. Så bliver det ikke meget bedre!

Toyota RAV4 med telt på taget

Teltet er monteret på toppen af den solide og rummelige SUV Toyota RAV4 Hybrid.

RAV4 er bygget til at blive kørt – og til at klare alle slags udfordringer. Det innovative, selvopladende hybridsystem sikrer, at du kan nyde alle fordelene ved elektrisk kørsel, helt uden begrænsninger. Bilen har selvfølgelig automatgear, og den skal ikke lades op – det sørger den selv for.

Med et råt design og en kabine, der er lige så komfortabelt som den er rummelig, kan du køre lydløst afsted i byen og uhindret gennem landskabet – og komme sikkert frem.

Hvad koster det?

Ønsker du at booke KINTO Camp er prisen:

699 kr. pr. påbegyndt døgn

Hvad er inkluderet i prisen?

Med i pakken får du: 


 • Den toplækre SUV Toyota RAV4 Hybrid
 • 3 personers tagtelt
 • Brændstof
 • 50 kilometers kørsel - kører du mere, koster det 2,5 kr. pr. kilometer
 • Forsikring
 • Uforglemmelige oplevelser!

Sådan reserverer du

Alt du skal gøre er at oprette en brugerprofil hos KINTO Share. Når du er oprettet, logger du ind og finder bilen i systemet. Derefter reserverer du den de ønskede dage – og så er du klar til KINTO Camp.

Download appen og kom godt i gang!

Download vores app KINTO Share Denmark for et godt overblik over de delebiler, som er til rådighed for dig. I appen kan du også reservere KINTO Camp til din næste tur.

Sådan slår du nemt teltet op

Tag et nærmere kig på teltet

Her finder du KINTO Camp

KINTO Camp er at finde i København på disse lokationer:

 • Egilsgade, Islands Brygge
 • Helgolandsgade, København V

Hvor må du campere med KINTO Camp?

Du må parkere bilen og overnatte på alle offentlige steder, såfremt bilen kan være på en alm. parkeringsplads, og du ikke breder dig udenfor parkeringspladsen med fx fortelt, stole, borde osv. Du må gerne overnatte i/på bilen, men det må ikke få karakter af camping. Ønsker du at campere skal det foregå på en campingplads.

Ønsker du at overnatte på privat grund, skal du have ejerens tilladelse.

Del dine KINTO Camp øjeblikke

#KINTOCAMP

Del dine KINTO Camp oplevelser med os på de sociale medier og få inspiration til dine kommende ture.

Tips til destinationer

KINTO Camp er ideelt til familier, som ønsker at være tæt sammen på egne præmisser. Med KINTO Camp får i kvalitetstid, nærhed og plads til at være spontane. Her er et udpluk af mulige destinationer.

Idé til familierute

Kør til Nordjylland og ned af Vestkysten og hold ind, hvor I vil.

Et besøg værd

 • Kragerup Gods ved Ruds-Vedby er virkelig et besøg værd. Prøv fx klatreparken Go High, kanosejlads, Mysteriet på Kragerup, MTB, lerdueskydning, fodboldgolf og trampolinparken Go Bounce oppe i trækronerne. Masser adrenalin og aktiviteter for hele familien.
 • Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage ved Nykøbing Sjælland er fyldt med hyggelige aktiviteter for alle. Besøg gårdbutikken, klap dyrene eller nyd en kop kaffe og en hjemmebagt kage i cafeen.
 • “H.C. Andersens hus” museumspark i Odense dækker et areal på 5.600 kvadratmeter og rummer et børnehus og et underjordisk museum, der fletter sig sammen med en omkringliggende magisk have. Der er fokus på de klassiske eventyr frem for H.C. Andersen som person.

Obs!

 • Et af teltene kan rumme op til 4 overnattende personer (kontakt kundeservice for at bestille KINTO Camp til 4 personer)
 • Husk at bestille campingpas, hvis I ønsker at campere
 • Vi anbefaler at børn skal have en vis alder, så de selv er i stand til at kravle sikkert op og ned af stigen til teltet

Kør en tur til Fyn og nyd tiden sammen. Der er masser hyggelige oplevelser i vente:

Har du spørgsmål?

Vores serviceteam sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt. Giv dem et kald eller send dem en mail. De vil så gerne hjælpe 🙂

Læs mere om KINTO Share