1. KINTO Share
  2. FAQ

Er du i tvivl om noget?

Ofte stillede spørgsmål

Så er du på den rette side! Her finder du nemlig svar på de oftest stillede spørgsmål om KINTO Share. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så sidder vores serviceteam klar til at hjælpe dig med stort og småt.

Oprettelse og brug af appen

Du kan finde KINTO Share appen både i App Store og på Google Play.

Du kan oprette en bruger online eller i KINTO Share appen. 

Når du har oprettet en konto, og den er godkendt af KINTO Share, kan du reservere en bil i vores app, eller her på hjemmesiden. 

Du kan reservere delebilerne i op til 14 dage. Har du behov for bil i længere perioder, anbefaler vi korttidsleje med KINTO Flex.

Ja, du kan lave flere fremtidige reservationer. Det er dog ikke muligt at have mere end én reservation i samme tidsrum. 

Kørsel i KINTO Share biler

Det er kun den person, der har reserveret bilen, der må køre den. Bemærk, at man skal være fyldt 18 år og have gyldigt kørekort for at være tilmeldt KINTO Share

Alle KINTO Share delebiler skal afleveres samme sted, som de er afhentet. Er bilen afhentet fra en ”Reserveret til KINTO Share”-plads, skal den afleveres tilbage på samme plads. Er du forhindret i at stille bilen på den rigtige plads, så ring venligst til kundeservice på +45 80 20 30 40.

Du kan forlænge din reservation i appen, hvis bilen er ledig. Er dette ikke muligt, bedes du kontakte kundeservice på +45 80 20 30 40 – vi sidder klar til at hjælpe.

Ja, det må du gerne – du skal dog selv betale for broafgift og/eller færgebillet, da dette ikke er inkluderet i prisen for delebil. 

Det må du gerne. Husk blot at informere medarbejderne på genbrugsstationen, hvis du kører i privat regi i en bil på gule nummerplader. Kører du i virksomhedsregi, viderefakturerer vi regningen, såfremt du kører i en bil på gule nummerplader.

Praktiske informationer

I arbejdstiden betaler din arbejdsplads, hvis virksomheden har en aftale med KINTO Share. Når du kører privat, betaler du selv. Du finder priserne for privat kørsel her

Så snart du har kørt 50 kilometer på én reservation, vil prisen falde til 2,5 kr. pr. kilometer.

Det er ikke muligt at undgå selvrisikoen. Læs mere om, hvordan du er forsikret.

Hos KINTO respekterer vi dine persondata. Se vores privatlivspolitik her

Du kan ikke selv slette din konto, men skriv til os på service.share@kinto-mobility.dk - så hjælper vi dig.

Bemærk, at hvis du har reserveret en af KINTO Shares delebiler, kan vi ikke slette dine oplysninger med det samme.

KINTO Share delebiler er back-to-base, hvilket betyder, at de har faste parkeringspladser. Det gør det nemt at finde bilen, når du skal bruge den, og nemt at returnere den samme sted igen. 

De af vores delebiler, som har base i Københavns Kommune, har delebilslicens og kan parkeres gratis i betalingsområder i Københavns Kommune. I rød zone gælder licensen dog ikke fra kl. 10:00-17:00 mandag til fredag. I dette tidsrum skal der betales for parkering. Derudover skal øvrige lokale restriktioner overholdes. 

Ønsker du at parkere bilen i en P-kælder eller på en færge, låses bilen vha. nøglen, som er placeret i handskerummet.

En tur svarer til en reservation, så fra du starter din reservation, til du afslutter den. Har du adskillige stop undervejs, vil de stadig tælle med. 

Skulle det ske, at der sker en skade på bilen, bedes du udfylde en skadesanmeldelse.  Kontakt kundeservice på  +45 80 20 30 40, så vil vores serviceteam hjælpe dig videre. Du kan se forsikringsinformation her.

Firmadelebiler

Hvis du vil oprette en profil til din virksomhed, bedes du udfylde formularen her eller kontakte os. Ring til os på +45 80 20 30 40 eller send os en mail: service.share@kinto-mobility.dk.

Kører du i arbejdsregi, betaler virksomheden, såfrem de har en aftale med KINTO Share. Kører du i privat regi, betaler du selv. Se priser for privatkørsel eller se priser for virksomhedskørsel

Ja, alle medarbejdere skal oprette deres egen KINTO Share bruger for at kunne reservere bilen.

KINTO Camp

Frihøjden på KINTO Camp Toyota RAV4 er 2,10 meter.

Prisen er 699 kr. pr. påbegyndt døgn.  

Med i pakken får du: 

  • Den toplækre SUV Toyota RAV4 Hybrid
  • 3 personers tagtelt
  • Brændstof
  • 50 kilometers kørsel - kører du mere, koster det 2,5 kr. pr. kilometer
  • Forsikring
  • Uforglemmelige oplevelser!

Alt du skal gøre, er at oprette en brugerprofil hos KINTO Share. Når du er oprettet, logger du ind og finder bilen i systemet. Derefter reserverer du bilen de ønskede dage – og så er du klar til KINTO Camp.

Opret en bruger her.

 

KINTO Camp er at finde i København på disse lokationer:

  • Egilsgade, Islands Brygge
  • Helgolandsgade, København V