1. KINTO Share
  2. Firmadelebiler

Delebiler til virksomheder

Et smart alternativ til firmabiler

Med KINTO Share firmadelebiler har du og dine kollegaer altid en bil til rådighed, for delebilen bliver tilknyttet jeres arbejdsplads. Book den, når I skal til og fra møder, hvis I skal transportere gods, eller når I skal på kundebesøg. Alt I skal sørge for, er at stille en fast parkeringsplads til rådighed til bilen – så er den altid let at finde. 

KINTO Share for virksomheder er firmadelebiler på jeres præmisser. En firmadelebil er det nemme og fleksible alternativ til traditionelle firmabilsordninger, taxaer og puljebiler. 

Kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for jer. 

Hvorfor vælge KINTO Share?

  • Fjerner udgifter til firmabiler, puljebiler eller taxa
  • Vælg de modeller der opfylder jeres behov
  • Prøv hybridbiler
  • Fast parkeringsplads tilknyttet jeres lokation
  • Kundeservice er klar til at hjælpe med spørgsmål døgnet rundt 

Hvad koster det?

Med KINTO Share firmadelebiler stiller jeres virksomhed en delebil til rådighed, så medarbejderne kan bruge den på jobbet - men de kan også køre privat. Køres der i arbejdstiden, betaler virksomheden. Køres der privat, betaler medarbejderen selv. 

”Dejligt at bilerne står lige ved arbejdspladsen og rigtig godt, at man kan bruge dem privat efter almindelig arbejdstid – og i weekenderne 😎 Det er nemt at booke og få adgang til bilerne, og jeg har kun oplevet god og imødekommende kundeservice”

Søren Ellehammer Andersen, COWI

Download KINTO appen

Tilmeld virksomhed

Opret en erhvervsbruger via formularen og kontakt os på tlf. 80 20 30 40 eller mail: service.share@kinto-mobility.dk for at få et skræddersyet tilbud.

Kontakt os ved spørgsmål. Vi hjælper gerne!